Stołówka

Jadłospis

I- Zupa fasolowa ( kura rosołowa, żeberka paski) z ziemniakami, włoszczyzną

II – Owoc, woda niegazowana, bułeczka kropeczka

I –Kotlet mielony ( łopatka wp. ) z ziemniakami, marchewka z groszkiem

II – Owoc, woda niegazowana, kompot

I-Pierogi ze szpinakiem, surówka z kiszonego ogórka

I- Owoc, mięta, woda niegazowana

I- Filet z indyka w sosie własnym z kaszą bulgur, buraczki zasmażane

II- Owoc, woda niegazowana, kompot

I- Paluszki rybne (miruna)  z ziemniakami, surówka z kiszonej kapusty

Możliwość występowania alergenów

  • 1-ziarna zbóż zawierające gluten
  • 2-skorupiaki
  • 3-jaja i produkty na ich bazie
  • 4-ryby
  • 5-orzeszki ziemne
  • 6-ziarna sojowe i produkty na ich bazie
  • 7-mleko i jego przetwory
  • 8-orzechy (laskowe, nerkowce, pekan)
  • 9-seler i produkty pochodne
  • 10-gorczyca
  • 11-ziarna sezamu
  • 12-dwutlenek siarki
  • 13-łubin i produkty pochodne
  • 14-mięczaki

Cennik

Opłata za październik 2024

SZKOŁA PODSTAWOWA i LO

25 x 5,00 = 115 ZŁ

ODZIAŁ PRZEDSZKOLNY

25 x 5,00 = 115 ZŁ

ZALEGANIE Z PŁATNOŚCIĄ ZA OBIADY  SKUTKUJE ODMOWĄ WYDANIA POSIŁKU 


Numer konta:

09 9291 0001 0097 6783 2000 0050

ZAPŁAĆ DO 10 DNIA KAŻDEGO MIESIĄCA


Telefon: 22 729 57 71 wew. 42

lub 506 399 938 (7.00-15.00)

Pobierz: