Stołówka

Jadłospis

I- Zupa ogórkowa ( kura rosołowa, kości schab. wędzone) z ziemniakami, włoszczyzną

II – Woda niegazowana,  bułeczka kropeczka, owoc

I- Filet z indyka w sosie własnym z kluskami śląskimi, surówka z kapusty czerwonej

II- Woda niegazowana, sok przecierowy, owoc

I-Naleśniki z serem

II- Woda niegazowana, herbata , owoc

I –Kotlet schabowy z ziemniakami, fasolka szparagowa z masłem, bułką tartą

II – Woda niegazowana, kompot wieloowocowy, owoc,

I- Ryba w panierce ( miruna) z ziemniakami , surówka z kiszonej kapusty

 II- woda niegazowana, herbata z miodem, owoc

Możliwość występowania alergenów

  • 1-ziarna zbóż zawierające gluten
  • 2-skorupiaki
  • 3-jaja i produkty na ich bazie
  • 4-ryby
  • 5-orzeszki ziemne
  • 6-ziarna sojowe i produkty na ich bazie
  • 7-mleko i jego przetwory
  • 8-orzechy (laskowe, nerkowce, pekan)
  • 9-seler i produkty pochodne
  • 10-gorczyca
  • 11-ziarna sezamu
  • 12-dwutlenek siarki
  • 13-łubin i produkty pochodne
  • 14-mięczaki

Cennik

Opłata za grudzień 2023

Klasy I-VIII i LO

16 x 5,00 = 80,00 ZŁ

Klasy 0

19 x 5,00 = 95,00 ZŁ

ZALEGANIE Z PŁATNOŚCIĄ ZA OBIADY  SKUTKUJE ODMOWĄ WYDANIA POSIŁKU 


Numer konta:

09 9291 0001 0097 6783 2000 0050

ZAPŁAĆ DO 10 DNIA KAŻDEGO MIESIĄCA


Telefon: 22 729 57 71 wew. 42

Pobierz:


Godziny wydawania posiłków dla poszczególnych klas